Selskapsbollar

Tradisjonelle suppebollar i lake.

 

INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:
S
kummamelk, fisk 39,0% (surimi 27,0%, fiskefarse 6,3%, fersk fisk 5,7%), rapsolje, tapiokastivelse, soyaprotein, potetstivelse, modifisert stivelse, salt, krydder, emulgator E412.

Oppbevarast kjølig (0-4°C). Produktet er pakka og varmebehandla.

SERVERINGSTIPS:
Trekkast i kvit saus ca. 7 min. Forvell ca. 150g amerikansk grønsaksblanding og bland ilag med saus og bollar. Server med kokt potet og tyttebærsyltetøy.

 

Næringsinnhald pr. 100 gram:

Energi:                          473 kJ (113 kcal)
Fett:                              3,9g
-derav metta fett: 0,38g
Karbohydrat:                10,4g
-derav sukkerartar:      2,8g
Protein:                         8,62g
Salt:                               1,61g