Selskapsbollar
Tradisjonelle suppebollar i lake.
INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:
Skummamelk, fisk 39,0% (surimi 27,0%, fiskefarse 6,3%, fersk fisk 5,7%), rapsolje, tapiokastivelse, soyaprotein, potetstivelse, modifisert stivelse, salt, krydder, emulgator E412.
Oppbevarast kjølig (0-4°C). Produktet er pakka og varmebehandla.
SERVERINGSTIPS:
Trekkast i kvit saus ca. 7 min. Forvell ca. 150g amerikansk grønsaksblanding og bland ilag med saus og bollar. Server med kokt potet og tyttebærsyltetøy.
Næringsinnhald pr. 100 gram:
Energi: 473 kJ (113 kcal)
Fett: 3,9g
-derav metta fett: 0,38g
Karbohydrat: 10,4g
-derav sukkerartar: 2,8g
Protein: 8,62g
Salt: 1,61g