Fiskekaker
Tradisjonelle fiskekaker med kvitfisk.
INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:
Skummamelk, fisk 41% (surimi 28,4%, fiskefarse 6,6%, fersk fisk 6,0%), rapsolje, tapiokastivelse, soyaprotein, potetstivelse, modifisert stivelse, salt, krydder, emulgator E412.
Oppbevarast kjølig (0-4°C). Produktet er pakka og varmebehandla.
SERVERINGSTIPS:
Trekkast i brun saus ca. 85 grader i 7 min, server med potet, kålrotstappe evt. kålstuing og tyttebærsyltetøy. Evt. varmast i steikepanne og serverast med steikt løk, grøn salat og potet.
Næringsinnhald pr. 100 gram:
Energi: 538 kJ (128 kcal)
Fett: 5,6g
-derav metta fett: 0,55g
Karbohydrat: 10,1g
-derav sukkerartar: 3,2g
Protein: 8,95g
Salt: 1,8g