Fiskekaker

Tradisjonelle fiskekaker med kvitfisk.

 

INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:
Skummamelk, fisk 41% (surimi 28,4%, fiskefarse 6,6%, fersk fisk 6,0%), rapsolje, tapiokastivelse, soyaprotein, potetstivelse, modifisert stivelse, salt, krydder, emulgator E412.

Oppbevarast kjølig (0-4°C). Produktet er pakka og varmebehandla.

SERVERINGSTIPS:
Trekkast i brun saus ca. 85 grader i 7 min, server med potet, kålrotstappe evt. kålstuing og tyttebærsyltetøy. Evt. varmast i steikepanne og serverast med steikt løk, grøn salat og potet.

 

Næringsinnhald pr. 100 gram:

Energi:                          538 kJ (128 kcal)
Fett:                              5,6g
-derav metta fett: 0,55g
Karbohydrat:                10,1g
-derav sukkerartar:      3,2g
Protein:                         8,95g
Salt:                               1,8g