Fiskebollar

Tradisjonelle fiskebollar i lake.

 

 

INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:
Skummamelk, fisk 39,0% (surimi 27%, fiskefarse 6,3%, fersk fisk 5,7%)rapsolje, tapiokastivelse, soyaprotein, potetstivelse, modifisert stivelse, salt, krydder, emulgator E412.

Oppbevarast kjølig (0-4°C). Produktet er pakka og varmebehandla.

SERVERINGSTIPS:
Trekkes i hvit saus ca. 7 min. og serveres med potet el. ris. Råkost av gulrot, kålrot og eple.

 

Næringsinnhald pr. 100 gram:

Energi:                          473 kJ (113 kcal)
Fett:                              3,9g
-derav metta fett: 0,38g
Karbohydrat:                10,4g
-derav sukkerartar:      2,8g
Protein:                         8,6g
Salt:                               1,6g