Oclin-VoldaMat-06282_edit.png
 

Bacalao kvit type

Ein smakfull rett med rikelege mengder atlanterhavstorsk. Klar til servering eller gratinering.

 

INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:

Utvatna klippfisk filet av torsk (Gadus morhua) 33,5%, potet, løk, fløte 18%, melk, olivenolje, kremost, potetflakes, kvitløk og peppar.

Oppbevarast kjølig (0-4°C). Opna pakke lagrast i kjøleskap og anvendast innan 3 dagar. Produktet er pakka og varmebehandla.

SERVERINGSTIPS:
Varmast på middels varme i kjele eller mikrobølgeovn. Pakken kan varmast i kombidampar eller kasserolle med vatn.

Gratinering: Tøm pakken i ei ildfast form. Tilsett soltørka tomat og strø over baconterningar. Steik i ovenen på 200” C i 30 min. Strø over persille eller ruccola før servering. Forvella blomkål og brokkoli er godt tilbehør.

 

Næringsinnhald pr. 100 gram:

Energi:                          449KJ (107kcal)
Fett:                              5,9g
-derav metta fett: 1,6g
Karbohydrat:                7,0g
-derav sukkerartar:      1,4g
Protein:                         6,5g
Salt:                               0,7g