Bacalao kvit type
Ein smakfull rett med rikelege mengder atlanterhavstorsk. Klar til servering eller gratinering.
INGREDIENSAR I VEKTREKKEFØLGE:
Utvatna klippfisk filet av torsk (Gadus morhua) 33,5%, potet, løk, fløte 18%, melk, olivenolje, kremost, potetflakes, kvitløk og peppar.
Oppbevarast kjølig (0-4°C). Opna pakke lagrast i kjøleskap og anvendast innan 3 dagar. Produktet er pakka og varmebehandla.
SERVERINGSTIPS:
Varmast på middels varme i kjele eller mikrobølgeovn. Pakken kan varmast i kombidampar eller kasserolle med vatn.
Gratinering: Tøm pakken i ei ildfast form. Tilsett soltørka tomat og strø over baconterningar. Steik i ovenen på 200” C i 30 min. Strø over persille eller ruccola før servering. Forvella blomkål og brokkoli er godt tilbehør.
Næringsinnhald pr. 100 gram:
Energi: 449KJ (107kcal)
Fett: 5,9g
-derav metta fett: 1,6g
Karbohydrat: 7,0g
-derav sukkerartar: 1,4g
Protein: 6,5g
Salt: 0,7g